Hopp til innhold

Brennevin, 60 vol-% alkohol

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 47 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1530 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 369 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Mono- og disakkarider 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 52,7 g 84 Beregnet ut fra spesifikk omregningsfaktor for alkohol. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_tabellverdiene_i_matvaretabellen
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B6 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Folat 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalsium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jern 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Magnesium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Selen 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0200 Distinctive distilled spirits (US CFR)
A0850 Liqueur or spirits (EUROFIR)
B1347 Plant used as food source
C0174 Part of plant
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0232 Alcohol fermented
H0270 Distilled
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper