Hopp til innhold

Øl, mørkt, type Bayer og juleøl, 4,5-4,7 vol-% alkohol

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 91 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 177 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 42 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 4,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,6 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Mono- og disakkarider 0,5 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sukker, tilsatt 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 3,7 g 84 Beregnet ut fra spesifikk omregningsfaktor for alkohol. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_tabellverdiene_i_matvaretabellen
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0,04 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0,03 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0,4 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B6 0,02 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Folat 5 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 3 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jern 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 2 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalium 40 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Magnesium 8 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Selen 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0,01 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 20 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0195 Malt beverage (US CFR)
A0847 Beer or other malt beverage (EUROFIR)
B1230 Barley
C0102 Germinated or sprouted seed
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0227 Flavoring, spice or herb added
H0246 Carbonated by fermentation
H0256 Carbohydrate fermented
J0104 Preserved by fermentation
K0003 No packing medium used
M0194 Can, bottle or jar
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared
Z0167 Alcohol content 3.1-5%

Matvaregrupper