Hopp til innhold

Sterkvin, søt, vermouth, 15 vol-% alkohol

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Kilojoule 545 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 130 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Mettede fettsyrer 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 13,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Mono- og disakkarider 13,3 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 9,2 g 420b Omregnet verdi fra referanse 420a: Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01. (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 0 g 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 11 g 84 Beregnet ut fra spesifikk omregningsfaktor for alkohol. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_tabellverdiene_i_matvaretabellen
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Tiamin 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Riboflavin 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Niacin 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Vitamin B6 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Folat 0 µg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Kalsium 6 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Jern 0,3 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Natrium 27 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Kalium 29 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Magnesium 6 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Sink 0 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Selen 0 µg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Kopper 0,02 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Fosfor 4 mg 420a Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
Jod 0 µg 20 Vurdert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0224 Heavy wine, 14-24% alcohol (US CFR)
A0849 Wine, fortified wine or wine-like beverage (EUROFIR)
B1329 Grape
C0140 Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0151 Spice or herb added
H0232 Alcohol fermented
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared
Z0170 Alcohol content > 9%

Matvaregrupper