Hopp til innhold

Vin, alkoholsvak

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 93 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 150 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 36 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 6,1 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Stivelse 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 6,1 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 6,1 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Protein 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Alkohol 1,6 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Folat 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Magnesium 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0295 Alcoholic beverage analog (US CFR)
A0849 Wine, fortified wine or wine-like beverage (EUROFIR)
B1329 Grape
C0140 Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0232 Alcohol fermented
H0287 Alcohol partially removed
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper