Hopp til innhold

Vørterøl

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 89 g 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Kilojoule 161 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 38 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 9,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,4 g 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Mono- og disakkarider 5,7 g 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Sukker, tilsatt 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 0,4 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Tiamin 0,04 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Riboflavin 0,03 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Niacin 0,4 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Vitamin B6 0,02 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Folat 5 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 3 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Jern 0 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Natrium 2 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Kalium 40 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Magnesium 8 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Sink 0 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,01 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Fosfor 20 mg 313 Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
Jod 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0295 Alcoholic beverage analog (US CFR)
A0843 Soft drink (EUROFIR)
B1230 Barley
C0102 Germinated or sprouted seed
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0109 Artificially carbonated
H0151 Spice or herb added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0210 Glass container, metal lid
M0214 Bottle
M0278 Glass container, coloured
N0040 Glass
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper