Hopp til innhold

Bløtkake, med krem, syltetøy, marsipanlokk

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 36 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1562 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 375 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 26 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 11,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 1,67 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 5,6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 2,44 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 7,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,26 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 6,78 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 3,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 2,96 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,46 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,51 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 3,05 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 91 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 29 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 4,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 24,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 22,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 5,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 248 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 239 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 105 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 3,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 20 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 69 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 34 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 164 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 38 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,18 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 132 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201 Cow
C0161 Heavy cream
E0144 Semisolid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0122 Jelly, jam or preserve added
H0186 Egg added
H0319 Wheat added
H0356 Other substance coated or covered
H0358 Aerated by whipping
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper