Hopp til innhold

Cupcakes med glasur, av pulver, smør

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 20 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kilojoule 1577 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 375 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,9 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 8 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,68 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,37 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Cis-enumettede fettsyrer 3,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 3,76 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 1,61 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,41 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,42 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,62 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 48 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Karbohydrat 59,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 15,1 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 44,3 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 44,3 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0,4 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Protein 2,9 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 196 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 190 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Beta-karoten 79 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 1,6 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin E 0,4 alfa-TE 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Tiamin 0,04 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Riboflavin 0,07 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Niacin 0,3 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B6 0,02 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Folat 4 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B12 0 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin C 0 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalsium 15 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jern 0,3 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Natrium 300 mg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kalium 45 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Magnesium 10 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sink 0,2 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Selen 2 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kopper 0,03 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Fosfor 32 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0148 Water added
H0221 Fat or oil added
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper