Hopp til innhold

Gulrotkake

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 37 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1221 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 290 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 9,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 3,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 3,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,24 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,48 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 70 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 44,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 18,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 25,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 23,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 6,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 212 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 101 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 1330 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1,3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 2,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 19 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 58 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 208 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 174 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 24 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 198 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0186 Egg added
H0212 Vegetable added
H0229 Flavoring, spice or herb added, natural
H0351 Chemical leavening agent added
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper