Hopp til innhold

Ostekake, med kjeksbunn

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 39 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1407 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 337 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 19,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 10,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,36 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,35 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 38 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 36,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 7,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 29,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 27,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 3,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 171 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 165 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 77 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1,3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,03 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 52 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 140 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 99 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 76 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0135 Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201 Cow
C0123 Cream or cream component
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0143 Cheese added
H0152 Grain added
H0178 Aerated
H0186 Egg added
H0242 Dairy product added
H0297 Milk or milk product added
H0319 Wheat added
H0749 White sugar added
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper