Hopp til innhold

Sarah Bernhard-kake

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 18 g 91 Vann beregnet ved differanse
Kilojoule 1948 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 467 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 29,6 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Mettede fettsyrer 12,1 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C12:0 0,49 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C14:0 1,49 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C16:0 5,84 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C18:0 2,87 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Trans-umettede fettsyrer 0,3 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Cis-enumettede fettsyrer 11,8 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C16:1 sum 0,29 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C18:1 sum 11,4 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Cis-flerumettede fettsyrer 3,5 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C18:2n-6 3,32 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C18:3n-3 0,08 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C20:3n-3 0 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C20:3n-6 0,01 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C20:4n-3 0,01 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C20:4n-6 0,05 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Omega-3 0,1 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Omega-6 3,43 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Kolesterol 216 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Karbohydrat 40,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,2 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Mono- og disakkarider 39,3 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Sukker, tilsatt 38,1 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Kostfiber 3,5 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Protein 8 g 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Salt 0,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 155 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 148 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Beta-karoten 82 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin D 2,2 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin E 7,1 alfa-TE 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Tiamin 0,08 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Riboflavin 0,3 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Niacin 0,8 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin B6 0,06 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Folat 22 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin B12 0,4 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin C 0 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Kalsium 93 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Jern 1,8 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Natrium 250 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Kalium 260 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Magnesium 79 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Sink 1,2 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Selen 5 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Kopper 0,4 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Fosfor 270 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Jod 9,7 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1272 Almond
C0133 Seed, skin present, germ present
E0151 Solid
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005 Baked or roasted
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0186 Egg added
H0231 Chocolate or cocoa added
H0262 Animal fat or oil added
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvarer i Andre kaker o.l.

Matvaregrupper