Bringebærmousse
Energi i 100 g
Per 100 g
763 kJ (184 kcal)
763 kJ (184 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 0 g |
Sukkerarter | MI0002 | 12,1 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 9,3 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0002 | 8,4 g |
Transfettsyrer | MI0002 | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | MI0002 | 3,2 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 0,4 g |
Omega-3 | MI0002 | 0,1 g |
Omega-6 | MI0002 | 0,1 g |
Kolesterol | MI0002 | 33 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0,4 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 1,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 3,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 1,4 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0,3 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 2,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 127 µg-RE | 16 % |
Betakaroten | MI0002 | 80 µg | |
Retinol | MI0002 | 120 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | MI0002 | 0,7 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 0,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 13 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0,2 µg | 5 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 8 mg | 7 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 45 mg | 3 % |
Kalium (K) | MI0002 | 102 mg | 3 % |
Natrium (Na) | MI0002 | 21 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 60 mg | 9 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 11 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,06 mg | 6 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 0,2 mg | 1 % |
Selen (Se) | MI0002 | 1 µg | 1 % |
Jod (I) | MI0002 | 5 µg | 3 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0222 | Dessert (US CFR) |
A0864 | Dessert (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0136 | Sugar or sugar syrup added |
H0147 | Fruit added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |