Hopp til innhold

Brød, glutenfritt, Semper formbrød

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 29 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 1040 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 247 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,4 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mettede fettsyrer 0,6 g 124 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 1,3 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,5 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kolesterol M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Karbohydrat 45,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 38,2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mono- og disakkarider 7,7 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sukker, tilsatt M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kostfiber 6,1 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Protein 2,9 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Salt 2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 3 alfa-TE 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Tiamin 0,06 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Riboflavin 0,15 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Niacin 0,9 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B6 0,03 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Folat 23 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalsium 28 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jern 0,9 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Natrium 820 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalium 170 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Magnesium 18 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sink 0,8 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Selen 5 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kopper 0,12 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Fosfor 86 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jod 2 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0818 Leavened bread (EUROFIR)
B1322 Rice
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0022 Heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0146 Starch added
H0152 Grain added
H0256 Carbohydrate fermented
H0263 Vegetable fat or oil added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0120 Paper bag, sack or pouch
M0172 Plastic container
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
P0174 Gluten free claim or use
Z0112 Food industry prepared

Matvarer i Brødvarer, industribakt

Matvaregrupper