Hopp til innhold

Brød, halvgrovt (25-50 %), kjøpt, type Yoghurtbrød

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 36 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kilojoule 941 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 222 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,2 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,04 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,54 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Karbohydrat 41,7 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 40,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 1,2 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0,1 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kostfiber 4,4 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Protein 8,3 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 1 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 1 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Beta-karoten 1 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 0 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin E 0,6 alfa-TE 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Tiamin 0,21 mg 87b Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
Riboflavin 0,1 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Niacin 2,8 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B6 0,1 mg 87b Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
Folat 37 µg 87b Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
Vitamin B12 0,1 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin C 0 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalsium 39 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jern 1,9 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Natrium 410 mg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kalium 242 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Magnesium 56 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sink 1,3 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Selen 5 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kopper 0,2 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Fosfor 191 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0818 Leavened bread (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0148 Water added
H0152 Grain added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0120 Paper bag, sack or pouch
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvarer i Brødvarer, industribakt

Matvaregrupper