Hopp til innhold

Pølsebrød, fint

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 33 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1281 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 304 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,48 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 4,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 4,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 1,94 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,57 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,58 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,94 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 50,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 42,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 7,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 6,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 6,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 2,2 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,19 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 41 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 159 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 109 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 103 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0818 Leavened bread (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0184 Milk added
H0256 Carbohydrate fermented
H0262 Animal fat or oil added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvarer i Brødvarer, industribakt

Matvaregrupper