Hopp til innhold

Fromasj, av pulver, tilberedt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 64 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 783 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 187 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 10 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,29 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C14:0 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:0 2,75 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:0 1,06 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 2,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,15 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:1 sum 2,29 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:3n-3 0,04 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-6 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-6 0,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-3 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,34 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Karbohydrat 20 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 10 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Protein 4,3 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt M g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin 0,05 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,18 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0,6 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 130 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Magnesium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sink M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0222 Dessert (US CFR)
A0864 Dessert (EUROFIR)
B1370 Sugar beet
C0157 White sugar
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0150 Color added
H0165 Gelatin added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper