Hopp til innhold

Is, saftis, type Lollipop

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Kilojoule 507 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 120 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,5 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 3 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C12:0 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C14:0 0,06 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C16:0 0,88 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:0 1,06 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C16:1 sum 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:1 sum 1,06 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C18:2n-6 0,12 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:3n-3 0,01 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-6 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-6 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-3 0,01 g 73c Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-6 0,12 g 74c Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Kolesterol 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Karbohydrat 22 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 22 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Sukker, tilsatt 16 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kostfiber 0,2 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Protein 0,1 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 44 µg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E 0 alfa-TE 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Tiamin 0,01 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0,01 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0245 Sherbet (US CFR)
A0864 Dessert (EUROFIR)
B1217 Water
C0005 Part of plant or animal not applicable
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0362 Fruit juice added
H0749 White sugar added
J0136 Preserved by freezing
K0003 No packing medium used
M0166 Plastic bag or pouch
N0051 Food contact surface from human-made material
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper