Hopp til innhold

Iskrem, fløtebasert

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 64 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 812 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 194 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 10 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 6,2 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,92 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,77 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 2,7 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,15 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 2,29 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 0,26 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 33 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 23 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 23 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 13 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Protein 3 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 122 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 117 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 60 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0,1 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 0,2 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,05 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,18 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,1 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Folat 2 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 0,5 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 121 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 44 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 213 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 14 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 0,5 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Selen 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kopper 0,01 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 117 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Jod 15 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0227 Ice cream (US CFR)
A0789 Frozen dairy dessert (EUROFIR)
B1201 Cow
C0195 Cream
E0139 Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0018 Partially heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0178 Aerated
J0136 Preserved by freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper