Hopp til innhold

Iskrem, pinneis, type Royal Mørk

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 47 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Kilojoule 1241 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 298 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 20 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 12 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C12:0 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,42 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 5,12 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 5,74 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,6 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C16:1 sum 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 5,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
C18:2n-6 0,64 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,64 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 29 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Karbohydrat 26 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,2 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 25,8 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 19 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kostfiber 1 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Protein 3 g 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 84 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 74 µg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Beta-karoten 118 µg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E 0,5 alfa-TE 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Tiamin 0,07 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0,15 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0,2 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Vitamin B6 0,9 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Folat 8 µg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Vitamin B12 0,5 µg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 110 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Jern 0,7 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 64 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Kalium 220 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Magnesium 32 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Sink 0,6 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Selen 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0,2 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Fosfor 120 mg 106b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0227 Ice cream (US CFR)
A0789 Frozen dairy dessert (EUROFIR)
B1201 Cow
C0195 Cream
E0121 Liquid, high viscosity, with small particles
F0018 Partially heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0100 Flavoring or spice extract or concentrate added
H0158 Sucrose added
H0178 Aerated
H0231 Chocolate or cocoa added
H0306 Homogenized or emulsified
H0368 Stabilizer added
H0555 Lecithins added (EC/CODEX)
J0136 Preserved by freezing
K0003 No packing medium used
M0349 Metalized paper laminated with plastic
N0051 Food contact surface from human-made material
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper