Hopp til innhold

Karamellsaus

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 30 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1190 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 280 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C14:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 70 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 70 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 70 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Tiamin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Folat 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Magnesium 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0287 Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863 Dessert sauce (EUROFIR)
B1012 Sugar-producing plant
C0210 Sucrose
E0139 Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0211 Invert sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0214 Bottle
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper