Hopp til innhold

Sjokoladeglasur

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 17 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1607 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 382 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 3,62 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 3,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 3,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,44 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,46 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 65,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 64,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 64 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 2,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 2,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 3 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 12 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,02 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 31 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 174 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 50 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 85 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0287 Sweet sauce or topping (US CFR)
A0839 Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370 Sugar beet
C0210 Sucrose
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0018 Partially heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0231 Chocolate or cocoa added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0109 Home prepared

Matvaregrupper