Hopp til innhold

Smørkrem, med smør

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 11 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kilojoule 2309 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 555 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 40,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mettede fettsyrer 24 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C12:0 1,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 3,71 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 11,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 4,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 1,5 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Cis-enumettede fettsyrer 11,3 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C16:1 sum 0,6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 9,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C18:2n-6 1,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,27 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,16 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 202 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Karbohydrat 46,2 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Stivelse 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mono- og disakkarider 46,2 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sukker, tilsatt 46 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kostfiber 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Protein 1,7 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 570 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 551 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Beta-karoten 234 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin D 4,5 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin E 1,2 alfa-TE 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Tiamin 0,02 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Riboflavin 0,05 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Niacin 0 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B6 0,02 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Folat 12 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B12 0,3 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin C 0 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalsium 13 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jern 0,4 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Natrium 281 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalium 16 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Magnesium 1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sink 0,1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Selen 2 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kopper 0,03 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Fosfor 53 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0287 Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863 Dessert sauce (EUROFIR)
B1201 Cow
C0179 Butter
E0144 Semisolid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0186 Egg added
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper