Hopp til innhold

Vaniljekrem, med helmelk

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 74 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 484 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 115 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 2,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,11 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,34 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 0,9 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,36 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 0,69 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,05 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,06 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 17,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 14,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 10,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 38 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 36 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 21 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,1 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 91 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 35 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 139 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,01 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 96 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0287 Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863 Dessert sauce (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0135 Semiliquid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0146 Starch added
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0109 Home prepared

Matvaregrupper