Hopp til innhold

Bakepulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kilojoule 731 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 172 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C14:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 37,8 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 37,8 g 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 5,2 g 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Salt 29,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Tiamin 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Riboflavin 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Niacin 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin B6 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Folat 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 1130 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Jern 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Natrium 11800 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kalium 49 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Magnesium 9 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Sink 2,8 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Selen 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Kopper 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Fosfor 8430 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Jod 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0181 Food additive (US CFR)
A0854 Baking ingredient (EUROFIR)
B1654 Sodium bicarbonate
C0005 Part of plant or animal not applicable
E0106 Finely ground
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0146 Starch added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper