Hopp til innhold

Salt, bordsalt, jodert

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 0 g 400c Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
Kilojoule 0 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 0 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C14:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:0 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:1 sum 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:3n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:4n-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-3 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Omega-6 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Salt 98,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Tiamin 0 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Riboflavin 0 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Niacin 0 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin B6 0 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Folat 0 µg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 10 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Jern 0,3 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Natrium 39300 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kalium 89 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Magnesium 76 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Sink 0,1 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Selen 0 µg 400c Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
Kopper 0,08 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Fosfor 1 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Jod 500 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0134 Salt or salt substitute (US CFR)
A0856 Seasoning or extract (EUROFIR)
B1655 Sodium chloride
C0005 Part of plant or animal not applicable
E0106 Finely ground
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0189 Iodized
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper