Hopp til innhold

Kjøttdeig, storfe, uten salt og vann, rå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 67 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Kilojoule 819 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 196 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,2 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Mettede fettsyrer 6,4 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C12:0 0,01 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C14:0 0,38 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C16:0 3,5 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C18:0 2,3 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 6,3 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C16:1 sum 0,59 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C18:1 sum 4,95 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C18:2n-6 0,25 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C18:3n-3 0,06 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 0,02 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 0,04 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,09 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Omega-6 0,3 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Kolesterol 66 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 19,4 g 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 22 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 17 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Beta-karoten 67 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Vitamin D 0,2 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Vitamin E 0,4 alfa-TE 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Tiamin 0,05 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Riboflavin 0,13 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Niacin 4,2 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Vitamin B6 0,3 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Folat 4 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Vitamin B12 2,9 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Vitamin C M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalsium 7 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Jern 2,1 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Natrium 67 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Kalium 287 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Magnesium 18 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Sink 4,7 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Selen 8 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor 151 mg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
Jod 1,8 µg 323 Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144 Semisolid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0001 Treatment applied not known
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper