Hopp til innhold

Elg, stek, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 64 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kilojoule 606 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 143 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,8 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mettede fettsyrer 0,6 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C12:0 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C14:0 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C16:0 0,24 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C18:0 0,34 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 0,6 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C16:1 sum 0,02 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C18:1 sum 0,36 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C18:2n-6 0,38 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C18:3n-3 0,06 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C22:5n-3 (DPA) 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C22:6n-3 (DHA) 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
Omega-3 0,06 g 73f Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
Omega-6 0,38 g 74f Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
Kolesterol 111 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mono- og disakkarider 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sukker, tilsatt 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kostfiber 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Protein 31,6 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Beta-karoten 0 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin D 0,5 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin E 0,9 alfa-TE 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Tiamin 0,15 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Riboflavin 0,54 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Niacin 6,3 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B6 0,55 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Folat 0 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B12 3,7 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin C 0 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalsium 6 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jern 4,5 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Natrium 66 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalium 518 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Magnesium 31 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sink 6,5 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Selen 11 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kopper 0,1 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Fosfor 289 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jod 2 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1257 Moose
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper