Hopp til innhold

Kjøttdeig, stekt uten fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 51 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 1197 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 288 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 20 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mettede fettsyrer 8,3 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C12:0 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C14:0 0,52 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C16:0 4,28 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:0 2,76 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Cis-enumettede fettsyrer 7,7 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C16:1 sum 0,76 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:1 sum 6,41 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C18:2n-6 0,22 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:3n-3 0,08 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:3n-3 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:3n-6 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:4n-3 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:4n-6 0,04 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C22:5n-3 (DPA) 0,03 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Omega-3 0,15 g 73s Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Omega-6 0,31 g 74s Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Kolesterol 86 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mono- og disakkarider 0 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 26,9 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Salt 1,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 11 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 9 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Beta-karoten 30 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0,3 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin E 0,7 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,04 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Riboflavin 0,21 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 6 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,37 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 4 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 1,4 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 11 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 2,6 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Natrium 514 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalium 414 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 27 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 5,4 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 10 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,07 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 229 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144 Semisolid
F0014 Fully heat-treated
G0006 Broiled or grilled
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper