Hopp til innhold

Eggerøre, stekt i fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 719 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 173 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 14,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 4,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,45 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 5,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 5,5 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 1,92 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,24 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,15 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,37 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 2,13 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 378 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 0,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 11,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 234 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 229 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 61 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 3,8 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 5,7 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,47 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 62 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 2,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 53 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 419 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 112 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 17 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 217 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0261 Egg or egg product (US CFR)
A0792 Egg dish (EUROFIR)
B1713 Hen
C0225 Whole egg without shell
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0026 Cooked in small amount of fat or oil
H0151 Spice or herb added
H0272 Margarine added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper