Hopp til innhold

Laks, filet, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 58 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kilojoule 1013 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 243 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 17,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mettede fettsyrer 3,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 6,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 5,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 1,63 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 87 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 21,7 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 20 Vurdert verdi.
Vitamin A 28 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 28 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 10,9 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin E 1,5 alfa-TE 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Tiamin 0,13 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Riboflavin 0,12 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Niacin 7,9 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B6 0,55 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Folat 8 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B12 3,8 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 8 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jern 0,3 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Natrium 50 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalium 490 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Magnesium 28 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sink 0,5 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Selen 33 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kopper 0,04 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Fosfor 247 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jod 13 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B2250 Atlantic salmon
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122 Divided or disintegrated
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper