Hopp til innhold

Laks, filet, stekt i panne

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kilojoule 1096 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 263 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 18,8 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mettede fettsyrer 3,5 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C12:0 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C14:0 0,68 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:0 2,15 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:0 0,47 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 6,9 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:1 sum 0,85 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:1 sum 4,12 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 5,9 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:2n-6 1,07 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:3n-3 0,35 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-3 0,03 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-6 0,03 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-3 0,24 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-6 0,1 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:5n-3 (EPA) 1,18 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,6 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:6n-3 (DHA) 1,6 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-3 4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 1,83 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 94 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 23,5 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 20 Vurdert verdi.
Vitamin A 30 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 30 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 11,8 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin E 1,6 alfa-TE 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Tiamin 0,14 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Riboflavin 0,13 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Niacin 8,6 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B6 0,6 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Folat 8 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B12 4,1 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 8 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jern 0,4 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Natrium 54 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalium 530 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Magnesium 30 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sink 0,6 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Selen 35 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kopper 0,05 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Fosfor 267 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jod 14,1 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B2250 Atlantic salmon
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122 Divided or disintegrated
F0014 Fully heat-treated
G0008 Griddled
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper