Hopp til innhold

Laks, oppdrett, skiver, stekt i fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del M % 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vann 46 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1304 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 314 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 22,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 4,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,59 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,76 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 8,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,86 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 5,8 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 6,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 1,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,52 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 1,15 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,58 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 1,57 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 4,34 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 2,18 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 95 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 3,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 23,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 61 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 60 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 13 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 11,8 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 2,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 8,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,59 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 74 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 527 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 32 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 35 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 268 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0802 Fish or related organism (EUROFIR)
B2250 Atlantic salmon
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125 Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0008 Griddled
H0319 Wheat added
H0356 Other substance coated or covered
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0154 Domestic or cultivated

Matvaregrupper