Hopp til innhold

Fiskepudding

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 81 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 303 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 72 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,03 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C14:0 0,09 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C16:0 0,25 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:0 0,1 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,01 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:1 sum 0,18 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,02 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:3n-3 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:3n-3 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:3n-6 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:4n-3 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:4n-6 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C22:5n-3 (DPA) 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Omega-3 0,03 g 73e Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Omega-6 0,02 g 74e Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Kolesterol 19 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 7,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 4,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 2,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 8,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 9 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,2 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,21 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 75 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 414 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 221 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 18 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 12 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,02 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 122 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 79 µg 321c NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 25.10.2012, www.nifes.no/sjomatdata

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0172 Prepared food product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0151 Spice or herb added
H0153 Seafood added
J0142 Preserved by chilling or freezing
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper