Hopp til innhold

Makrellfilet, i tomat, 50 % makrell, i beger

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 65 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kilojoule 737 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 177 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11,9 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Mettede fettsyrer 2,3 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,69 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,51 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Cis-enumettede fettsyrer 5 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
C16:1 sum 0,33 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,64 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 4,1 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
C18:2n-6 1,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,25 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,12 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,65 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 1,19 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 2,86 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 1,27 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 40 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Karbohydrat 6,7 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,7 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Mono- og disakkarider 6 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sukker, tilsatt 2 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kostfiber 2,3 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Protein 9,7 g 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 43 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 7 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Beta-karoten 435 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 2,4 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin E 1 alfa-TE 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Tiamin 0,13 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Riboflavin 0,18 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Niacin 5,4 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B6 0,46 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Folat 26 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B12 3,8 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin C 1 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalsium 17 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jern 1,6 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Natrium 500 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalium 582 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Magnesium 30 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sink 0,5 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Selen 29 µg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kopper 0,14 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Fosfor 131 mg 106c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1790 Atlantic mackerel
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122 Divided or disintegrated
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0350 Tomato added
J0123 Sterilized by heat
K0037 Packed in gravy or sauce, vegetable
M0151 Metal container
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared
Z0220 Not drained

Matvaregrupper