Hopp til innhold

Sild, marinert, sennepssild

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 49 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1044 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 250 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C14:0 0,68 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:0 1,34 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:0 0,12 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 7,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,47 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:1 sum 1,76 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 0,3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-3 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-3 0,05 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-6 0,02 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0,68 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0,08 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0,87 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-3 2,22 g 73a Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-6 0,49 g 74a Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kolesterol 10 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 25,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 24,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 23 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 6,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 2,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 3 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 7,7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 2,1 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,02 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,03 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 3,3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 31 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 1111 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 73 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 31 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 10 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 67 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1586 Atlantic herring
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152 Divided into pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0296 Cream added
H0396 Marinaded
J0100 Preserved by adding chemicals
J0131 Preserved by chilling
J0137 Preserved by brining
K0033 Packed in gravy or sauce, dairy or egg component
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper