Hopp til innhold

Kylling, filet, kokt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 63 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kilojoule 678 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 160 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mettede fettsyrer 0,7 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C12:0 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C14:0 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:0 0,46 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:0 0,2 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-enumettede fettsyrer 0,9 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:1 sum 0,08 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:1 sum 0,81 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,7 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:2n-6 0,45 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:3n-3 0,04 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-6 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-6 0,07 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:6n-3 (DHA) 0,04 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-3 0,11 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 0,57 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 62 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 33,3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 10 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 10 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Beta-karoten 0 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin D 0 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin E 1 alfa-TE 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Tiamin 0,34 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Riboflavin 0,19 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Niacin 14 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B6 1,08 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Folat 14 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B12 0,4 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin C 4 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalsium 6 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jern 0,5 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Natrium 81 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalium 565 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Magnesium 46 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sink 0,9 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Selen 14 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kopper 0,04 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Fosfor 362 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jod 1 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0273 Poultry or poultry product (US CFR)
A0795 Poultry meat (EUROFIR)
B1457 Chicken
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0014 Fully heat-treated
G0020 Simmered, poached or stewed
H0221 Fat or oil added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0158 Breast (poultry meat cut)

Matvaregrupper