Hopp til innhold

Kylling, lår (overlår og lårklubbe), med skinn, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 77 % 219 Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Veie- og beregningsprosjektet «Spiselig del av kylling», 2013. Publisert rapport (2013); «Spiselig del av kylling». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article31139.ece/BINARY/Rapport+-+spiselig+del+av+kylling
Vann 61 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kilojoule 978 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 235 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 16,8 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mettede fettsyrer 5,6 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C12:0 0,08 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C14:0 0,19 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:0 3,92 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:0 1,27 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-enumettede fettsyrer 7,4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:1 sum 0,87 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:1 sum 7,32 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 3,9 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:2n-6 3,75 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:3n-3 0,37 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-6 0,03 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-6 0,12 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-3 0,4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 82 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 20,9 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 47 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 47 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Beta-karoten 6 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin D 0,6 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin E 2,1 alfa-TE 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Tiamin 0,21 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Riboflavin 0,23 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Niacin 5,3 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B6 0,36 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Folat 10 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B12 0,3 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin C 4 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalsium 11 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jern 0,8 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Natrium 124 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalium 349 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Magnesium 27 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sink 1,8 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Selen 14 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kopper 0,06 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Fosfor 215 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jod 5,3 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0273 Poultry or poultry product (US CFR)
A0795 Poultry meat (EUROFIR)
B1457 Chicken
C0267 Skeletal meat part, without bone, with skin
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0003 No treatment applied
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0160 Thigh (poultry meat cut)

Matvaregrupper