Hopp til innhold

Kylling, lårklubbe (underlår), med skinn, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 68 % 219 Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Veie- og beregningsprosjektet «Spiselig del av kylling», 2013. Publisert rapport (2013); «Spiselig del av kylling». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article31139.ece/BINARY/Rapport+-+spiselig+del+av+kylling
Vann 64 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kilojoule 862 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 207 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,5 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mettede fettsyrer 4,4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C12:0 0,08 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C14:0 0,16 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:0 3,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:0 1 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-enumettede fettsyrer 5,6 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:1 sum 0,66 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:1 sum 5,73 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:2n-6 2,96 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:3n-3 0,3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-6 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-6 0,11 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-3 0,33 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 3,19 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 84 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 21,2 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 43 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 42 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Beta-karoten 6 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin D 0,5 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin E 2 alfa-TE 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Tiamin 0,21 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Riboflavin 0,23 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Niacin 5,2 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B6 0,35 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Folat 10 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B12 0,3 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin C 4 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalsium 11 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jern 0,8 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Natrium 128 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalium 346 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Magnesium 27 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sink 2,1 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Selen 14 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kopper 0,06 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Fosfor 211 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jod 2,4 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0273 Poultry or poultry product (US CFR)
A0795 Poultry meat (EUROFIR)
B1457 Chicken
C0267 Skeletal meat part, without bone, with skin
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0003 No treatment applied
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0160 Thigh (poultry meat cut)

Matvaregrupper