Hopp til innhold

Kylling, lårklubbe (underlår), uten skinn, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 65 % 219 Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Veie- og beregningsprosjektet «Spiselig del av kylling», 2013. Publisert rapport (2013); «Spiselig del av kylling». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article31139.ece/BINARY/Rapport+-+spiselig+del+av+kylling
Vann 69 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kilojoule 673 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 161 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mettede fettsyrer 2,2 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C12:0 0,08 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C14:0 0,11 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:0 1,35 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:0 0,52 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-enumettede fettsyrer 2,3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:1 sum 0,29 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:1 sum 2,83 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:2n-6 1,5 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:3n-3 0,18 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:3n-6 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:4n-6 0,1 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-3 0,2 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 1,7 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 80 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 22,2 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 36 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 35 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Beta-karoten 6 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin D 0,2 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin E 1,9 alfa-TE 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Tiamin 0,23 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Riboflavin 0,25 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Niacin 5,2 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B6 0,38 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Folat 10 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B12 0,2 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin C 4 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalsium 12 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jern 0,8 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Natrium 134 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalium 361 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Magnesium 28 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sink 2,2 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Selen 14 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kopper 0,07 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Fosfor 219 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jod 1,8 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0273 Poultry or poultry product (US CFR)
A0795 Poultry meat (EUROFIR)
B1457 Chicken
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0003 No treatment applied
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0160 Thigh (poultry meat cut)

Matvaregrupper