Hopp til innhold

Kvarg, type Kesam, 7 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 80 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 442 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 106 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 7,1 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Mettede fettsyrer 4,6 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C12:0 0,26 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,8 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 2,12 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,84 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 1 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C16:1 sum 0,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 1,61 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C18:2n-6 0,13 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,03 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,05 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,15 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 21 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 3,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 3,6 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 7 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 66 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 63 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Beta-karoten 34 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,2 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,01 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Riboflavin 0,17 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Niacin 0,2 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B6 0,04 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 26 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin B12 0,7 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 99 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jern 0 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 33 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Kalium 140 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Magnesium 12 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Sink 0,6 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Selen 3 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Kopper 0,25 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 120 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jod 14,4 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0185 Uncured cheese (US CFR)
A0786 Uncured cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0018 Partially heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0101 Lactic acid fermented
J0131 Preserved by chilling
J0135 Pasteurized by heat
K0003 No packing medium used
M0188 Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0213 Box
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared
Z0186 Fat content < 15%

Matvaregrupper