Hopp til innhold

Rømmedressing med urter

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 80 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 564 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 136 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11,8 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 7,3 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,33 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 1,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,82 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Cis-enumettede fettsyrer 3,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 3,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,57 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,59 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 36 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 4,7 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 4,7 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 2,8 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 140 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 129 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 131 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0,2 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 0,3 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,04 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,13 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,02 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 10 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0,2 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 110 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 306 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 159 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 95 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 1 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Fosfor 78 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0276 Dressing for food (US CFR)
A0853 Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1201 Cow
C0160 Light cream
E0102 Liquid, high viscosity
F0018 Partially heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0306 Homogenized or emulsified
J0131 Preserved by chilling
J0135 Pasteurized by heat
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper