Hopp til innhold

Kålrot, kokt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 83 % 20 Vurdert verdi.
Vann 89 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kilojoule 148 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 35 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mettede fettsyrer 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C16:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C18:2n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Karbohydrat 6,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Stivelse 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mono- og disakkarider 6,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sukker, tilsatt 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kostfiber 2,7 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Protein 0,9 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Beta-karoten 22 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin D 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin E 0,1 alfa-TE 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Tiamin 0,05 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Riboflavin 0,02 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Niacin 1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B6 0,07 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Folat 15 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B12 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin C 23 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalsium 33 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jern 0,2 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Natrium 8 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalium 256 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Magnesium 12 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sink 0,1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Selen 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kopper 0,02 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Fosfor 38 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jod 2,7 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0152 Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826 Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1413 Rutabaga
C0240 Root, tuber or bulb, without peel
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0015 Boiled and drained
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper