Hopp til innhold

Wokblanding, type klassisk

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 88 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kilojoule 144 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 34 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,1 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C16:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
C18:2n-6 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Omega-6 0,1 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 4,8 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,5 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Mono- og disakkarider 3,3 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 2,4 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Protein 1,9 g 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 20 Vurdert verdi.
Vitamin A 226 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 2709 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Tiamin 0,05 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Riboflavin 0,06 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Niacin 0,7 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B6 0,11 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Folat 72 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 26 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalsium 22 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jern 0,6 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Natrium 26 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kalium 266 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Magnesium 12 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Sink 0,3 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Selen 1 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Kopper 0,06 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Fosfor 46 mg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
Jod 0,9 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0152 Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826 Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1579 Vegetable-producing plant
C0174 Part of plant
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0212 Vegetable added
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper