Hopp til innhold

Pasta, fersk med kjøtt, Tortellini, rå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 31 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Kilojoule 1230 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 291 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,6 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Mettede fettsyrer 1,6 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
C12:0 0,04 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C14:0 0,09 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:0 1,13 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:0 0,39 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 1,7 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
C16:1 sum 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:1 sum 1,82 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-flerumettede fettsyrer 1 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
C18:2n-6 0,87 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:3n-3 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-6 0,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:6n-3 (DHA) 0,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-3 0,11 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,92 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 61 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Karbohydrat 47,1 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Stivelse 45,1 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Mono- og disakkarider 2 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 3,5 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Protein 13,6 g 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Salt 1,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 16 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 16 µg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Tiamin 0,24 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Riboflavin 0,06 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Niacin 3,1 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Vitamin B6 0,13 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Folat 21 µg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Vitamin B12 0,6 µg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 39 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Jern 1,4 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Natrium 527 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Kalium 248 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Magnesium 42 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Sink 1,6 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Selen 50 µg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Kopper 0,18 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Fosfor 213 mg 208 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0275 Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815 Pasta (EUROFIR)
B1079 Durum wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003 Cooking method not applicable
H0186 Egg added
H0191 Meat added
H0207 Filled or stuffed
J0100 Preserved by adding chemicals
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0186 Plastic container, flexible or film
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper