Hopp til innhold

Pasta, glutenfri, av mais og ris, tørr, Barilla

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 9 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 1446 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 340 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kolesterol 0 mg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Karbohydrat 78,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 77,7 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mono- og disakkarider 0,6 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 124 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
Kostfiber 2,2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Protein 5,8 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 9 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Beta-karoten 104 µg 138 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0 alfa-TE 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Tiamin 0,06 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Riboflavin 0,07 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Niacin 0,6 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B6 0,1 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Folat 8 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 5 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalsium 5 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jern 0,3 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Natrium 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Kalium 100 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Magnesium 17 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sink 0,4 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Selen 3 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kopper 0,06 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Fosfor 58 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jod 2 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0275 Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815 Pasta (EUROFIR)
B1232 Corn
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0321 Rice added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0213 Box
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
P0174 Gluten free claim or use
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper