Hopp til innhold

Pasta, naturell, kokt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 70 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kilojoule 490 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 116 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mettede fettsyrer 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,48 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 0 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Karbohydrat 23,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 23,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mono- og disakkarider 0,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 1,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Protein 4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 20 Vurdert verdi.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0 alfa-TE 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Tiamin 0,07 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Riboflavin 0,02 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Niacin 0,9 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B6 0,04 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Folat 5 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 8 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jern 0,3 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Natrium 1 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalium 69 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Magnesium 17 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sink 0,5 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Selen 2 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kopper 0,08 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Fosfor 58 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0275 Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815 Pasta (EUROFIR)
B1079 Durum wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0015 Boiled and drained
H0259 Rehydrated
H0366 Flattened
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper