Hopp til innhold

Brus, med fruktjuice, med sukker, type Solo, Mozell o.l.

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 88 g 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Kilojoule 186 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 44 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 11 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 11 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 10 g 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Kostfiber 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Protein 0 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 1 µg 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Riboflavin 0 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Niacin 0 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Vitamin B6 0 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Folat 1 µg 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 1 mg 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Kalsium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 4 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Kalium 2 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Magnesium 1 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Kopper 0,02 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Fosfor 1 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Jod 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0241 Soft drink (US CFR)
A0843 Soft drink (EUROFIR)
B1217 Water
C0005 Part of plant or animal not applicable
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0022 Heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0150 Color added
H0175 Carbonated
H0362 Fruit juice added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0194 Can, bottle or jar
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper