Hopp til innhold

Eplejuice, type Q

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 88 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 193 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 45 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 11 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 11 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0,2 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Protein 0,2 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0,02 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0,2 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0,1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B6 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Folat 4 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalsium 7 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jern 0,4 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 0 mg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kalium 119 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Magnesium 5 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Selen 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 7 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0127 Fruit juice (US CFR)
A0841 Juice or nectar (EUROFIR)
B1245 Apple
C0300 Juice
E0109 Liquid, low viscosity
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0003 No treatment applied
J0123 Sterilized by heat
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper