Hopp til innhold

Smoothie med yoghurt, juice, banan og bær

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 84 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kilojoule 251 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 60 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,2 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mettede fettsyrer 0,7 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C12:0 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,28 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C16:1 sum 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C18:2n-6 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,06 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 3 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Karbohydrat 9,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,1 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mono- og disakkarider 8,8 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sukker, tilsatt 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kostfiber 1,3 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Protein 1,7 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 11 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 9 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Beta-karoten 20 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin D 0 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin E 0,5 alfa-TE 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Tiamin 0,04 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Riboflavin 0,07 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Niacin 0,4 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B6 0,14 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Folat 24 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B12 0,1 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin C 18 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalsium 43 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jern 0,2 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Natrium 12 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalium 236 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Magnesium 19 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sink 0,2 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Selen 1 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kopper 0,05 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Fosfor 47 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jod 3,9 µg 137 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0138 Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0130 Physically/chemically modified
H0147 Fruit added
H0362 Fruit juice added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper