Hopp til innhold

Kjøttpudding, stekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 66 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 808 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 194 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,6 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 5,8 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C12:0 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C14:0 0,4 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C16:0 3,3 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:0 2,13 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 6,2 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C16:1 sum 0,58 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:1 sum 4,95 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Cis-flerumettede fettsyrer 1 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C18:2n-6 0,17 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C18:3n-3 0,06 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:3n-3 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:3n-6 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:4n-3 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:4n-6 0,03 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 213 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Omega-3 0,1 g 73s Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Omega-6 0,21 g 74s Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 213: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2004-2005. Kjøttprodukter. Intern rapport.
Kolesterol 41 mg 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Karbohydrat 6,2 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 11,7 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin 0,05 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0,12 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 1,9 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 1 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 60 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 1,1 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 786 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Magnesium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sink 1,6 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 5 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1134 Animal (mammal)
C0267 Skeletal meat part, without bone, with skin
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0151 Spice or herb added
H0184 Milk added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper