Hopp til innhold

Kokt skinke, Gilde

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kilojoule 422 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 100 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,7 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mettede fettsyrer 0,9 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C12:0 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C14:0 0,03 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:0 0,56 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:0 0,29 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 1,1 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:1 sum 0,07 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:1 sum 1,06 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:2n-6 0,33 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:3n-3 0,03 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0,01 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0,05 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-3 0,05 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-6 0,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kolesterol 41 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Karbohydrat 0,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,9 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 18 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Salt 2,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 1 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 1 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,2 alfa-TE 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Tiamin 1,7 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Riboflavin 0,13 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Niacin 6,6 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B6 0,25 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Folat 2 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B12 0,5 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin C 25 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalsium 8 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jern 0,6 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Natrium 860 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalium 920 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Magnesium 25 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sink 1,5 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Selen 17 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kopper 0,05 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Fosfor 440 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jod 0,5 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0221 Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0797 Preserved meat (EUROFIR)
B1136 Swine
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145 Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0001 Treatment applied not known
J0108 Preserved by treatment with chemicals
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0172 Plastic container
M0197 Bag, sack or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper